50-talsspegel

Det lönar sig att vara på hajk med eleverna:) Hittade den här coola spegeln i ladan på Ransbergs Herrgård där vi var och klättrade med eleverna. 50kr fick jag ge för den:) Vet dock inte riktigt var den ska hänga än, så tillsvidare står den på bokhyllan i gästrummet. 
 
 
 
Taggar: 50-tal, spegel;

Retrokorg

Snart är det dags att börja sticka nya mössor och sjalar inför vintern, så den här lilla korgen som vi fick av Johans mamma fick bli en garnkorg:) Man kan förvandla den till en massa praktiska och mindre praktiska saker - allt ifrån en salladsslunga till ett fat eller bara förvaringskorg helt enkelt.

Nytt turkost


Har suktat efter den här förvaringsboxen i tyg sen den nya Mio-katalogen kom ut. Perfekt för mina garner inför höstens och vinterns mösstickning eftersom den lilla garnbehållaren inte rymmer så mycket.
Dessutom var det halva priset på linnelöpare på Mio, så äntligen fick vårt bord lite färg. Det turkosa/orangea temat i vardagsrummet is still going strong.Fjärrvärme på väg


Inte går det fort för dom att fixa fjärrvärmen. Vår gata har varit uppgrävd sen i maj, så man börjar tröttna lite smått på att inte kunna parkera utanför sitt hus.Men nu börjar man se slutet på eländet. Diket går hela vägen till huset och nu saknas bara boxen nere i källaren. Sen ska allt kopplas ihop också så klart och diket fyllas igen.


När jag ringde förra veckan för att kolla varför fibern till stadsnätet inte var lagd än, fick jag reda på att den skulle minsann inte ligga i fjärrvärmediket. Nä, det diket skulle vi gräva själva - tvärs över grannens tomt och dessutom va' dom inte ens i närheten av vår gata, utan vi skulle nog få vänta till närmare årsskiftet.
Stackars unge man som fick ta emot mitt samtal. Även Johan brusade upp och sa vad han tyckte (???).
Stackars unge man har idag fixat stadsnätskabel åt oss!!!!! I befintligt fjärrvärmedike!!!! Och Arne slipper få sin fina gräsmatta förstörd. Allt går, bara man tjatar lite;P


När jag ändå gick ett varv passade jag på att smygfota Johan. Märkte dock när jag kom in att jag inte är någon bra paparazzi-fotograf eftersom Johan tittar rakt in i kameran och ler:)
Taggar: Trädgård;